Miss Balaton Szépségverseny

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --

Fotógaléria: klikk a képre!

Hatalmas sikerrel és a hazai szépségversenyek mindegyikét felülmúlva zajlott le pénteken a Sió Miss Balaton Szépségverseny. 16 gyönyörű királynőjelölt lépett a hófehér színpadra, hogy három fellépő ruhában mutassák meg bájaikat a közönségnek és a zsűrinek. A kisszámú, ámbár igen neves zsűrit többek között Ungár Anikó művésznő, Sütő Enikő jogász, Besenyei Péter műrepülő világbajnok erősítette, hogy valóban a Balaton királynője címre legméltóbb hölgy fejére kerüljön a korona.

Forrás: --

Fotógaléria: klikk a képre!

A búcsúzó királynő is díjazásban részesült: Lengyel Andrea, a tavalyi verseny győztese elmúlt évi munkájáért egy két személyes távol-keleti álom luxusutazást vehetett át a versenyigazgatótól, Végvári Tímeától, és Németh Ottótól, a Gillette Magyarország marketing igazgatójától. Minden hölgy egy mobiltelefont kapott ajándékba, illetve a szervezők olyan különdíjakat sorakoztattak fel, mint például: színes televízió, Hifi torony, 150 ezer Forint értékű luxus kozmetikai csomag, kéthetes, törökországi utazás.

Hölgyolvasóink bikinire vetkőztekhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030807holgyolvasoink.htmlStrandfocihttp://nyar.origo.hu/nyar/20030807veget.htmlSzépségversenyek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/szorakozas,_pihenes,_sport/szorakoztatoipar/szepsegversenyek/

A zsűri második udvarhölgynek Zsíros Annát választotta. Ő 18 éves budapesti tanuló, aki idén érettségizett, és felvételt nyert az ELTE matematikus szakára. A királynő első udvarhölgye Polgár Krisztina lett, aki 17 éves tanuló, és Törökszentmiklósról érkezett a versenyre. A szervezők nagy büszkeségére az idei Sió Miss Balaton Szépségverseny győztese pedig Sándor Orsolya lett, aki két diplomával rendelkező, 25 éves budapesti marketing menedzser.

Hivatalos közlemény

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről