Felgyűrt tarkók étterme

Vágólapra másolva!
Kaliforniában különösen kemény élete lehet a kopaszoknak, rengeteg a napsütés, és az (egykor) hajas fejbőr bizony sokkal nehezebben barnul le, mint bármely más bőrterület. A tünetek és fájdalmak enyhítésére egy étterem a kopaszoknak hatalmas kedvezményeket kínál. Vicces dolog benézni egy ilyen étterembe. Megtettük.
Vágólapra másolva!

Évek óta igen nagy siker Amerikában egy nem mindennapi étterem. Az üzlet azzal csalogatja be vendégeit, hogy még véletlenül sem találnak ételükben egy-egy elkószált hajszálat. Ugyanis az összes szakács, dolgozó, de még a takarítók is mind egy (haj)szálig kopaszok.

Forrás: Red Dot

Ha ez még nem lenne elég: a vendéglátósok megint a csupasz fejekre apellálnak a napokban. Csakhogy most épp a vendégekére. Kaliforniában mostantól egyik napról a másikra megugorhat a kopaszok száma. No nem a növekvő stressz vagy holmi kór hatására. Sokkal inkább azért, mert az egyik felkapott helyi étterem kimondottan előnyben részesíti a kopaszokat. Minél kopaszabb az illető, annál nagyobb árengedményt kap. Persze csak ha a speciális "Kopasz pasik menü"-ből választ.

Az étterem jóvoltából (és együttérzéséből) azok a vendégek, akiknek szemlátomást hiányzik a haj a fejükről, még akkor is kapnak ingyen ebédet, ha kopaszságuk a borotva pengéjének műve. Ha a vendég csak félig kopasz, akkor ennek megfelelően 50 százalékos engedményt kap. A környéken bizonyára fellendült a fodrászok forgalma is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről