A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hangzavar a kampánycsendben

Vágólapra másolva!
Ötvenedik partiját szervezi a Bladerunnaz - és nem is akárhogyan fogják megünnepelni a jubileumot. A Fields of Joy sorozat ötödik részén három brit nagyágyú, Storm, Alley Cat és Andy C teszik tiszteletüket június tizenkettedikén, a Hajógyári-szigeten, a Nap Hallban.
Vágólapra másolva!

Az estét szokásos módon a Bladerunnaz lemezlovasai indítják: Bal, Stealth és Sizenine gondoskodnak arról, hogy senkinek se járjon a másnapi európai parlamenti választásokon a feje.

Az ötödik Fields of Joy első nőnemű sztárja Storm lesz, aki 1989 óta foglalkozik dárenbézzel (már ha nevezhetjük annak, ami akkoriban volt); a mostani partylátogatók tekintélyes része feltehetőleg akkor még meg sem született, az idősebbek meg épp gyurmázásból vizsgázhattak. Storm első igazi buliját '92-ben zavarta le, nem sokkal később pedig már a dj Markyt útjára indító Sao Paolo-i klubbban, a Lov E-ban tanulta a mesterség fortélyait. Amúgy a "rough with the smooth", vagyis a kemény és a lágy vegyítésének a híve. Nem hangzik rosszul.

A Skunkrock gyönyörűségét, Alley Catet a magyar szcéna leginkább talán onnan ismerheti, hogy ő mixelte a Freee Magazin mellékleteként pár hónapja megjelent cédét. Bár a hölgyet szívesen viszontlátnánk akár a nyuszis újságban is.

Bladerunnaz.com
Marsi Anikó dj-zni kezdett

Andy C, vagyis Andrew Clarke, a RAM Records feje pedig biztosan férfi lesz a talpán, és igazi zúzdával remegteti meg Óbudát. Nem titok, hogy Andyt anno a nővére rángatta bele a tánczene világába - ezúton is köszönjük neki.

A Nap Hallhoz a szentendrei HÉV Árpád hídi, illetve az 1-es villamos Szentlélek téri megállójától kell lesétálni, a művelet úgy tíz percet vesz igénybe. Jegyekhez a Subvibe-ban, a Deepben és Trancewave-ben lehet hozzájutni háromezer-ötszáz, illetve a helyszínen négyezer forintért.

Aki nem szeretné kifizetni a belépőt, az írjon a nyeremeny@origo.hu-ra egy levelet, melyben megjelöl két Bladerunnaz-dj-t. Beküldési határidő: június tizedike. Tíz szerencsés olvasónk ingyen mehet a Fields of Joyra.

t.d.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!