Timo Maas a siófoki Palace-ban

Vágólapra másolva!
Don't Cry for Me, Albertirsa! progpsy-jal, Debut-openair Harasztin deephouse-zal, Im Memoriam Summer Kiskunhalason dj-felvonulással, az utolsó Ibiza Special Óbudán, ATB a Flörtben, Timo Maas a Palace-ban, illetve Zabiela a Boatpartyn - hétvégi partymustra.
Vágólapra másolva!

Szerencsére a Szigeten kívül is van partyélet, így ha tömeg- vagy egyéb undorunk alakul ki, van hova venni az irányt. Ahol biztosan nem lesz tömeg, de a környezet elképeszt, az a hely Albertirsa, ahol a Protoplazma szervez huszonnégy órás progresszívgoa-mulatságot, péntek este nyolctól szombat este nyolcig. Szintén szellős lehet a helyzet a Debut szabadtéri partyján pénteken, a dunaharaszti horgásztónál, ahol leginkább deep- és proghouse-trance forognak majd feltehetőleg.

A kiskunhalasi Dance Tuning Discóban már a nyarat siratják (szintén pénteken), az Im Memoriam Summeren, melyen valóságos dj-had (kizárólag hazaiak) vonul a pultba, Chrisstől, Budain (Egoist Records/Freee Magazin), Kühlön, Tommyboyon (Underground Records), Levin és Newlon át egészen Szeifertig. Utoljára tartanak Ibiza Specialt a Home Terrace-on (Budapest, III. kerület, Harsány lejtő 6.) pénteken.

Szombaton a siófoki Ezüstparton, a Flörtben a Trance X-plosion Specialon a német ATB lesz a fő vendég, Ugyanebben az időben a szintén német embléma, Timo Maas tesz föl a szomszédos Palace-ban, a Bols Uv-partyn. Még mindig a Balatonnál maradva: a szántódi révtől indul a Boatparty hajója szombat este tízkor, fedélzetén többek között a brit James Zabielával, a proghouse-titánnal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről