A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Snoop Dogg leveleket gyűjtöget

Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk, Snoop Doggnak tavaly szeptemberben meggyűlt a baja a repülőtéri őrséggel, hiszen csomagja átvizsgálásakor fegyvert találtak nála. Az ügyben született ítélet pénzbírságara és közmunkára ítélte. Leveleket és szemetet kell gyűjtenie egy parkban összesen majd' egy héten át.
Vágólapra másolva!

Nem okoz túl nagy megrázkódtatást Snoop pénztárcájának az ezerdolláros büntetés, sőt az a tízezer sem, amit egy jótékonysági alapítványnak kell befizetnie, de a bíróság közmunkára is ítélte.

A kaliforniai Orange County egyik parkjában kell majd a lehullott leveleket és a szemetet szednie, hogy letudja a kirótt százhatvan órás közmunkát. A rapper ügyvédje azt nyilatkozta, hogy Snoop szívesen segít rendbe tenni egy parkot, hiszen az jó dolog.

Az Orange County legfelsőbb bírósága előtt a rapper elismerte bűnösségét, bár az előző tárgyalásokon tagadott, és ártatlannak vallotta magát.

A hiphop nagykutyáját tavaly szeptemberben tartóztatták le a reptéren. Csomagjai átvizsgálásakor egy összecsukható fegyvert, vagyis viperát találtak nála. Idén áprilisban már kapott egyszer öt év próbaidőt egy másik államban drog- és fegyverbirtoklás miatt.

party.[origo].hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!