A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megszűnőben a Deep Dish

Vágólapra másolva!
Az elmúlt két év fejleményei alapján sokakban merülhetett föl a kérdés: mi történt a Deep Dish-sel? A Housemusic.hu kutatott egy keveset, melyből kiderült, hogy az alapító tagok kétségkívül külön utakon járnak.
Vágólapra másolva!

A történetet talán a második szerzői album, a 2005-ös George Is On megjelenésével érdemes kezdeni. Ekkor még látszólag semmi probléma nem volt a duóval, bár a 2003-as Global Underground 025 Toronto duplamixalbum kifogástalan stílusa után a szerzői album túl slágeres hangzása sokakban csalódást keltett.

Ha azonban az volt a cél, hogy a Deep Dish betörjön a rádiókba és tévékbe, akkor ez tökéletesen sikerült, a keményebb hangzásokat kedvelő korábbi rajongók pedig a remixekkel vigasztalódhattak, melyekből készült bőven.

Sharam és Dubfire a lemezhez kapcsolódó turnén már részben különvált, egyes helyszíneken együtt léptek ugyan fel, de sok bulit már egyszemélyes fellépésekkel oldottak meg.

A következő időszakban ez a trend csak erősödött, ma pedig már nem is találunk közös fellépést a Deep Dish naptárában. Jellemző, hogy az ibizai Amnesia klubban - mely a világ egyik legnagyobb és leghíresebb klubjának számít - az Armada-esteken, idén már csak Dubfire volt a vendég.

A Global Underground kiadónál szintén különváltak a szálak: Sharam a 2006 októberében megjelent GU 029-es Dubai dupla mixet készítette el, míg Dubfire 2007 áprilisában, a GU 031-es Taipei-jel kapott lehetőséget a bizonyításra.

Flashdance

A két-két lemezt meghallgatva meglehetősen eltérő hangzásvilágot figyelhetünk meg a két dj-től, a produceri munkákban viszont egyenesen ellentétes irányba mozdult el a két iráni-amerikai kedvenc. Ha meg akarod tudni, hogy milyen irányba indult a Deep Dish két tagja, olvasd el a teljes cikket Housemusic-on!

Housemusic.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!