A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jay-Z nem örül Beyoncé dance-lemezének

Vágólapra másolva!
Úgy hírlik, Beyoncé dance-albumon dolgozik - a pletykák szerint férje, Jay-Z nem engedte eddig, hogy belekóstoljon efféle műfajokba, de az énekesnő most bekeményített. Az énekesnő a több Beyoncé-remixet is piacra dobó Freemasonsszel állt össze.
Vágólapra másolva!

Beyoncé nemrégiben megjelentetett már egy remixalbumot, amelyre a magyar Karmatronic is készített egy átiratot. Most azonban az egykori Destiny's Child-tag inkább a The Freemansonst választotta. A duó eddig is készített már számára remixeket.

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy az új stílusú Beyoncé-album mikor jelenik meg, illetve hogy egyáltalán használja-e majd a bejáratott nevet.

A rapmogul férj eddig nem kommentálta az ötletet, de azt mondják, nem örül annak, hogy kedvese a húzósabb bpm-tartományok felé kacsingat.

A Ring The Alarm című számának Karmatronic-féle átirata mindenesetre annyira tetszett neki egy éve, hogy a remixalbum nyitószámává tette.

A történet szerint a duút alkotó két magyar srác mindössze egy napot dolgozott a szerzeményen, a néhány hónappal azelőtt hozzájuk érkezett, akkor még kiadatlan Beyoncé-sávokból.

Beyoncé: Deja Vu (Freemansons mix)

party.[origo].hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!