Új hősök - Decks in the City-vipjegynyertesek

Vágólapra másolva!
Szombaton a Privében új partysorozat kezdődik, Decks in the City néven. A széria a partyvilág ifjú zenésztehetségeit hivatott bemutatni, mindjárt egy igen erős ötösfogattal - a pultban Madox, Nigel Sorter, Lank, Andre és Mick áll majd. Kisorsoltuk a páros vipjegyeket a bulira!
Vágólapra másolva!

Az új évezred hajnalán a partyvilág új hősökért kiált. De a következő generáció már köztünk él és dolgozik és zenél.

Tehetségük, lelkesedésük, lendületük és kitartásuk kiemeli őket az átlagból, ezúttal pedig egy egész estés partyval állnak elő, hogy mindenkinek bebizonyítsák, miért épp ők érdemelnek figyelmet a nagy magyar valóságból.

Madox, aki selymes zenéivel még a kőszívűeket is megdobogtatja, Lank, akinek minden mozdulatát lányok hada követi áhítattal, Andre és Mick, a két stíluszsonglőr, illetve Nigel Snorter, a fő house-mester lép porondra január utolsó szombatján. Ők öten a Decks in the City, az új, fiatal tehetségeket bemutató sorozat első főszereplői.

Játékunk kérdése ez volt: Ki volt a szintén induló Privé Breaks partysorozat angol sztárvendége január tizenhetedikén? (Segítség akkori ajánlónkban, a helyes válasz Meat Katie volt.) A megfejtéseket a party@origo.hu címre vártuk Decks tárggyal, január harmincadikán, pénteken délig.

A helyes megfejtést beküldők között két páros vipjegyet sorsoltunk ki a partyra: Erdős Norbertnek és Witing EszternÍk. A nyerteseket e-mailben értesítjük és közöljük velük a buliba bejutás menetét.

(x)

Housemusic / party.[origo].hu

Madox back2-backje Meat Katie-vel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről