A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A női kézilabda NB I szerda esti, DVSC és Győr közötti rangadójának második félidejében a debreceni Jovana Jovovics úgy összeütközött a győri Yvette Broch-hal, hogy Jovovicsot kórházba kellett szállítani.

A női kézilabda NB I DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC mérkőzésén, 26-23-as győri vezetésnél történt az incidens: Yvette Broch meglökte Jovana Jovovicsot, a 22 éves szerb játékos pedig az esés után beverte a fejét a földbe, és elvesztette az eszméletét. Az orvosi stábnak végül sikerült stabilizálni Jovovics állapotát, aki hamar magához tért, de agyrázkódás gyanújával kórházba szállították kivizsgálásra. Az M4 Sport helyszíni tudósítása szerint még a mérkőzés közben kórházba került a kézilabdázónő.

Jovana Jovovics, kézilabda, női kézilabda NB I, Debrecen, DVSC SCHAEFFLER
Jovana Jovovics (jobbra) kórházba került a DVSC SCHAEFFLER és a Győri Audi ETO KC közötti női kézilabda NB I-es bajnoki után
Fotó: dvsckezilabda.hu

A 29. utolsó előtti fordulóban megrendezett mérkőzést végül Győri-Lukács Viktória utolsó másodperces, kontrából született góljával 31-30-ra a Győr nyerte, ezzel eldőlt, hogy a bajnok Ferencváros mögött a Bajnokok Ligája-elődöntős Győr végez a női kézilabda NB I második helyén.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!