Gerrard: Aki elég jó, elég öreg is

Vágólapra másolva!
Roy Hodgson és Laurent Blanc is elégedetten nyilatkozott a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának rangadóját követően, az 1-1-es eredményt az angol és a francia szövetségi kapitány is igazságosnak tartotta. Steven Gerrard el volt ragadtatva a 18 éves Alex Oxlade-Chamberlain teljesítményétől.
Vágólapra másolva!

Percről percre tudósítás

Nézze meg a meccs góljait

Az Európa-bajnokság eddigi talán leggyengébb mérkőzésén 1-1-re végzett egymással a francia és az angol labdarúgó-válogatott. A mérkőzést követően Roy Hodgson angol szövetségi kapitány megdicsérte játékosait.

"Azt hiszem, ez egy nagyon jó csapatteljesítmény volt, mindenki megpróbálta a legjobbját nyújtani, megfelelően védekeztünk és támadtunk. Nagyon büszke vagyok játékosaim teljesítményére" - mondta.

Hasonlóképpen vélekedett kollégája, Laurent Blanc is: "Megérdemelt és igazságos döntetlen született, ez nem rossz eredmény. A kevés lehetőségünk ellenére a második félidőben még lőhettünk volna gólt."

"Felvillanyozott volna bennünket a győzelem, de mindenki láthatta, milyen fantasztikus játékosai vannak a franciáknak. Sok problémát okoztunk egymásnak" - mondta Steven Gerrard.

Az angol csapatkapitány el volt ragadtatva a 18 éves Alex Oxlade-Chamberlain teljesítményétől. "Wayne Rooney évekkel ezelőtt már bebizonyította, ha elég jó vagy, akkor elég öreg is vagy" - dicsérte meg az Arsenal fiatalját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről