Másfél mázsa halat és 120 üveg olívaolajat rendeltek Budapestre Ronaldóék

fbl Horizontal
A portugáloknak százötven kiló halat hoztak
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott elképesztő erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy Cristiano Ronaldóék minél inkább otthon érezzék magukat a nyári kontinenstorna ideje alatt Budapesten.
Vágólapra másolva!

A portugál csapat a margitszigeti Grand Hotelben lakik a csoportmérkőzések során, a portugál szövetség pedig minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy Cristiano Ronaldo és társai minél otthonosabban érezzék magukat a magyar fővárosban. A portugálok főhadiszállása némi átalakításon esett át, ugyanis úgy dekorálták ki, hogy úgy nézzenek ki, mint a Cidade do Futebolban található szobák. Emellett konditermet, illetve több fizioterápiás szobát is kialakítottak, valamint az Observador információi szerint biliárd- és csocsóasztal is segíti a portugálok kikapcsolódását.

A portugáloknak százötven kiló halat hoztak Forrás: AFP/Laszlo Balogh

A lap beszámolója szerint a portugálok 150 kiló tőkehalat, 50 kiló Carolino rizst és 120 üveg olívaolajat, illetve ecetet biztosítottak a csapatnak, hogy senkinek ne kelljen nélkülöznie a portugál nemzeti ételeket a budapesti tartózkodásuk ideje alatt. És ha ez nem volna elég, a portugálok azt kérték, hogy az edzőközpontjuknak használt Illovszky-stadion gyepét pontosan ugyanolyan magasságúra nyírják le, mint amilyen a keddi mérkőzésnek otthont adó Puskás Arénáé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!