Címvédésre készül a portugál válogatott

portugália-izland
Iceland's forward Kolbeinn Sigthorsson (L) and Portugal's midfielder Danilo Pereira (2nd L) vie for the ball during the Euro 2016 group F football match between Portugal and Iceland at the Geoffroy-Guichard stadium in Saint-Etienne on June 14, 2016. / AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Vágólapra másolva!
Címvédésre készül a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a középpályás Danilo Pereira szerint.
Vágólapra másolva!

A 29 éves futballista a pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, meg akarják ismételni a 2016-os teljesítményüket, azt ugyanakkor elismerte, hogy nem lesz könnyű dolguk.

Danilo Pereira (balról a második) nem számít könnyű címvédésre Forrás: AFP/Odd Andersen

- jelentette ki a Paris Saint-Germain légiósa, és hangsúlyozta: nem egyénileg, hanem egységes csapatként akarnak eredményt elérni, a cél pedig a címvédés.

A portugálok jövő kedden a magyar válogatott ellen kezdik meg szereplésüket a kontinenstornán a Puskás Arénában, négy nappal később Münchenben a németekkel, június 23-án pedig - szintén Budapesten - a világbajnok franciákkal játszanak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!