A legendás focista szerint Paulo Sousa marad a lengyel válogatott edzője

Lengyelország - Szlovákia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, E csoport, Kresztovszkij Stadion, Szentpétervár, 2021.06.14.
SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 14: Paulo Sousa, Head Coach of Poland gives instructions during the UEFA Euro 2020 Championship Group E match between Poland and Slovakia at the Saint Petersburg Stadium on June 14, 2021 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Anatoly Maltsev - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Lengyel Labdarúgó Szövetség elnöke, Zbigniew Boniek szerint a lengyel csapat gyengébb Eb-szereplése ellenére is Paulo Sousa marad a válogatott szövetségi kapitánya.
Vágólapra másolva!

A Bayern München klasszisát, Robert Lewandowskit is a soraiban tudó lengyel labdarúgó-válogatott a várakozásokon alul teljesített az idei Európa-bajnokságon.

A nemzeti együttes három meccsen négy gólt rúgott és hatot kapott, és mindössze 1 szerzett ponttal az E csoport utolsó helyén zárta a tornát.

Az NSO megírta, hogy a Lengyel Labdarúgó Szövetség elnöke, Zbigniew Boniek leszögezte, hogy az idén januárban a válogatott élére kinevezett szövetségi kapitány, a korábban Magyarországon a Videoton vezetőedzőjeként dolgozó Paulo Sousa maradni fog a helyén.

Boniek szerint Paulo Sousa folytathatja a munkát a lengyel válogatott élén Forrás: Getty Images/Anatoly Maltsev

mondta a korábbi kiváló futballista.

A lengyel sportsajtó ettől függetlenül már azt találgatja, ki lehet majd a portugál tréner utódja, amennyiben mégis távozni kényszerül a posztjáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!