A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A német csapat gyáva és lélektelen játéka miatt bírálják Joachim Löwöt az angolok elleni Eb-kiesés után

Horizontal
Müller a meccs legnagyobb helyzetét hagyta ki
Vágólapra másolva!
Anglia legyőzte Németországot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A német szövetségi kapitány, a válogatott éléről búcsúzó Joachim Löw és a német játékosok elkeseredetten nyilatkoztak a meccs után. Az egykori német válogatott középpályás, Michael Ballack és Fredie Bobic, a Dárdai Pált foglalkoztató Hertha BSC ügyvezető igazgatója bírálta a németek passzív játékát, és a túl későn cserélő Joachim Löwöt.
Vágólapra másolva!

Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Anglia két góllal legyőzte Németországot. A német válogatott edzője, Joachim Löw és a csapat tagjai nagyon csalódottak voltak a meccs után, mivel szerintük óriási lehetőséget halasztott el a német csapat - derült ki a Kicker oldaláról.

A német válogatott éléről búcsúzó Joachim Löw szerint sokkal többet reméltek az Európa-bajnokságtól, mivel nagyon hittek abban, hogy a német csapattal sikerülni fog egy szép eredményt elérniük a kontinenstornán.

- mondta el Joachim Löw. A német edző kiemelte, hogy több fiatal játékosnak rutint kell még szereznie, hogy minnél jobban szerepeljen egy ilyen nagy tornán.

- zárta le mondandóját a válogatott éléről leköszönő Löw.

Müller a meccs legnagyobb helyzetét hagyta ki Forrás: AFP/Frank Augstein

A németek klasszis kapusa, Manuel Neuer szerint óriási esélyt szalasztottak el, hogy egy erős csapat ellen bejussanak a legjobb nyolc közé az Eb-n.

A német kapus megvédte a válogatott éléről búcsúzó Joachim Löwöt, mert szerinte sokat köszönthetett neki a német labdarúgás.

- mondta el Neuer. Az angolok elleni meccsen a németek egyik legjobb játékosa, Kai Havertz is szomorú volt a kiesés miatt.

- mondta el a Chelsea légiósa.

A német csapat nagyon csalódott volt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

A német válogatott egykori játékosa, Michael Ballack kritikusan nyilatkozott Joachim Löwről a meccs után.

- mondta el Ballack. A Hertha ügyvezető igazgatója, Fredi Bobic szerint Löw abszolút megérdemli, hogy többet ne legyen a német válogatott edzője.

- mondta el Bobic. A németek középpályása, Toni Kroos szintén letörten nyilatkozott.

- mondta el Kroos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!