Harry Kane szerint az angol válogatott a 2018-as vb óta sokkal erősebb lett

fbl Horizontal
Harry Kane góljával szerzett vezetést az angol válogatott Tiranában
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Harry Kane szerint a nemzeti csapat a 2018-as oroszországi világbajnokság óta sokkal erősebb és tapasztaltabb lett, és nagyon szeretné megnyerni az Eb-t.
Vágólapra másolva!

Az angol válogatottat mindig az esélyesek között tartják számon a világversenyeken, és Kane szerint sokat fejlődtek a 2018-as világbajnokság óta, amelynek elődöntőjében Horvátország ellen nem sikerült kivívniuk a továbbjutást.

mondta Kane.

"Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg kemény munkára van szükség a győzelemhez. Az országunk nagyon régóta nem nyert világversenyt, szóval nagyszerű mentalitás is kell ahhoz, hogy minél messzebb jussunk a tornán" - tette hozzá az angolok Eb-esélyeiről a 27 éves csatár.

Harry Kane szerint sokat fejlődött az angol válogatott Forrás: AFP/Ozan Kose

Az angolok a foci-Eb-n az első meccsüket a horvátokkal játsszák majd vasárnap. A The Guardian megírta, hogy Kane szerint nem gondolnak bosszúra a 2018-as vb-elődöntője miatt, csak egyszerűen meg szeretnék nyerni a meccset.

mondta a Tottenham sztárja.

A június 11-én kezdődő Európa-bajnokságon az angol válogatott Horvátország mellett egy csoportba került Skóciával és a Cseh Köztársasággal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!