Lezuhant egy szurkoló a lelátóról az angol-horvát Eb-meccs közben

Anglia - Horvátország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, D csoport, Wembley Stadion, London, 2021.06.13.
England's defender Kieran Trippier shoots a free kick during the UEFA EURO 2020 Group D football match between England and Croatia at Wembley Stadium in London on June 13, 2021. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos állapotban szállították kórházba azt a szurkolót, aki leesett a lelátóról a vasárnapi, Anglia-Horvátország Eb-mérkőzés közben - írja a Sky Sports.
Vágólapra másolva!

Folyamatban van az incidens teljes kivizsgálása, amely nem sokkal az angliai 1–0-s sikert hozó összecsapás kezdőrúgása után következett be.

A Wembley Stadion szóvivője a Sky Sports Newsnak elmondta: "Megerősíthetjük, hogy az Anglia-Horvátország meccsen, a Wembley Stadionban kezdődő mérkőzés után egy néző a lelátóról esett el. A nézőt helyszíni orvosi ellátásban részesítették, majd súlyos állapotban kórházba szállították.

"Folytatjuk az UEFA-val való együttműködést annak biztosítása érdekében, hogy az ügyet teljes körűen kivizsgálják, és továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet."

Az európai szövetség megerősítette az esetet. Vasárnap délután 18 497-en látták a helyszínen a D csoport rangadóját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!