Az egész világ a magyar válogatott pontszerzését dicséri

FIOLA Attila
Budapest, 2021. június 19. Fiola Attila ünnepel, miután gólt szerzett Franciaország ellen a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az egész világ a magyar válogatott pontszerzését dicséri. A BBC szerint a Puskás Arénában 60 ezer szurkoló fülsüketítő ünnepléssel köszönte meg a döntetlent a világbajnok ellen. 
Vágólapra másolva!

Címlapon közlik a vezető hírportálok Fiola Attila gólját és azt ezt követő örömünnepet a Puskás Arénában. A BBC azt írja, a világbajnok francia csapat, az EB egyik favoritja, egyáltalán nem játszott jól, de sikerült megmenteniük a meccset.

Forrás: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

A brit portál úgy fogalmazott, a levegő szikrázott az elektromosságtól a stadionban.

A szintén brit Sky News szerint a magyarok megdöbbentették a világot ezzel a játékkal és az eredménnyel. A gól nyomán felrobbant a Puskás Aréna, írja a hírcsatorna,

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A The Sun c. bulvárlap arra hívja fel a figyelmet, hogy nem sokon múlott a világbajnok szégyene.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az AP hírügynökség összegzésében kiemeli, Franciaországnak meg kellett küzdenie azért, hogy elkerülje az EB legnagyobb kudarcát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!