A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A svédek három gólt lőttek az örményeknek

SWEDEN SOCCER FRIENDLY soccer Horizontal
Sweden's Marcus Danielson (C) celebrates scoring with teammates during the International Friendly soccer match between Sweden and Armenia at Friends Arena in Stockholm, Sweden, on June 5, 2021. Photo: Janerik Henriksson / TT / code 10010 *** SWEDEN OUT *** (Photo by JANERIK HENRIKSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Szombat este a svéd labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte az örmény együttest a stockholmi Friends Arenéában.
Vágólapra másolva!

Az Európa-bajnokságra készülő svédek a 16. percben szereztek vezetést egy potyagóllal. AZ RB Leipzig középpályása, Emil Forsberg lőtt 23 méterről, az örmények kapusa pedig bevédte a középre tartó labdát.

A 34. percben növelték az előnyüket a skandinávok. Forsberg jobboldali szöglete után Marcus Danielson fejelt a kapu bal oldalába.

A svédek a 38. percben eldönthették volna a meccset, de a veterán Sebastian Larsson kihagyott egy tizenegyest. A második félidő viszonylag csendesebb volt, aztán a 64. percben szépítettek az örmények. Egy labdaszerzés után Vahan Bichakhchyan került ziccerbe, az első kísérletét Robin Olsen védeni tudta, de a kipattanót az üres kapuba fejelte az örmény focista.

A végeredmény a 85. percben alakult ki. Szalai Ádám mainzi csapattársa, Robin Quaison adott remek labdát Marcus Bergnek, a 34 éves svéd csatár pedig a kapuba pörgetett a kivetődő kapus fölött.

Az svéd csapat az Európa-bajnokság E csoportjában szerepel. Sevillában a spanyol, ezt követően Szentpétervárott előbb a szlovák, majd a lengyel csapattal találkozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!