Koronavírus-riadó a brit királyi családban, Kate Middleton nem mehet a Wembley-be

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP VIP STAND ROYAL FAMILY CELEBRITY
(L to R) Prince William, Duke of Cambridge, Prince George of Cambridge, and Catherine, Duchess of Cambridge, celebrate the win in the UEFA EURO 2020 round of 16 football match between England and Germany at Wembley Stadium in London on June 29, 2021. (Photo by JOHN SIBLEY / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A brit miniszterelnök, Boris Johnson úgy rendelkezett, hogy július 12-én, vasárnap este az összes kocsma helyi idő szerint 23.15-ig maradhat nyitva Nagy-Britanniában. Közben az is kiderült, hogy Vilmos herceg felesége, Kate Middleton nem lehet ott a szerdai ukrán-angol elődöntőn.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány miatt meghozott szabályok szerint az ivóknak és a kocsmáknak eredetileg helyi idő szerint 22 órakor be kellett volna zárniuk. De a döntő (amennyiben nincs hosszabbítás) 22.00 tájékán érhet véget. Boris Johnson szerint a meccset a kocsmákban nézőknek is kell időt hagyni az ünneplésre.

Már amennyiben persze az angol válogatott döntőbe jut és ott nyer. Mert ugye Anglia még az elődöntőt sem játszotta le - a dánok elleni összecsapásra szerdán este kerül sor a Wembley-ben.

Ha az angolok szerdán este nyernek a dánok ellen, akkor az 1966-os vb-döntő óta először jutnak be nagy világverseny fináléjába. A szerda esti nagy meccsre 60 ezer nézőt engednek be a londoni stadionba. A lelátón ott lesz Vilmos herceg is, aki már több londoni Eb-meccsen is ott volt, amikor az angolok játszottak. Nem tarthat azonban vele felesége, Kate Middleton, aki az elmúlt napokban olyan személlyel találkozott, aki koronavírusos lett. Kate Middletont pénteken értesítették erről, s azóta nem tette ki a lábát az utcára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!