A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Chelsea spanyol hátvédje megvédte a sok helyzetet kihagyó csapattársát az olaszok elleni Eb-elődöntő előtt

fbl Horizontal
Cesar Azpilicueta nagyon várja már az olaszok elleni meccset
Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott a legjobb négy között Olaszországgal játszik az Európa-bajnokságon. A Chelsea csapatában játszó spanyol hátvéd, César Azpilicueta mesélt a londoni klubban játszó olasz és angol csapattársairól, a spanyol válogatott játékstílusáról, és hogy miért bíznak még mindig a csatár Alvaro Moratában.
Vágólapra másolva!

Az Európa-bajnokság elődöntőjében Spanyolország az olasz válogatottal fog összecsapni. A spanyol csapat BL-győztes jobbhátvédje, César Azpilicueta a The Guardinnak mesélt arról, hogyan sikerült eljutnia a spanyol csapatnak a legjobb négy közé, milyen lesz a londoni klubtársai ellen játszania, és miben más ez a spanyol válogatott a korábbiakhoz képest.

- mondta el a Löw Zsoltot is foglalkoztató londoni klub játékosa. César Azpilicueta szerint az olaszok középpályása, Jorginho intelligens, taktikailag képzett, és kiválóan passzol. A jobbhátvéd szerint fontos lesz, hogy a spanyol csapat egységesen vegye fel a harcot az olasz válogatottal. Azpilicueta azt is elmondta, hogy náluk Sergio Busquets a legfontosabb játékos.

Cesar Azpilicueta nagyon várja már az olaszok elleni meccset Forrás: AFP/Dmitri Lovetsky

A spanyol csapattal kapcsolatban a londoni klub focistája elmondta, hogy ugyanazok a stílusjegyeik, mint korábban.

- mondta el César Azpilicueta. A spanyol játékos elárulta, hogy a szövetségi kapitány, Luis Enrique nagyobb lendületet szeretett volna látni tőlük a pályán, és hogy legyenek minél aggreszívebbek. A spanyol válogatott csatár, Alvaro Morata sok kritikát kapott, hogy kihagyja a helyzeit, de a Chelsea játékosa megvédte a csapattársát.

- mondta el César Azpilicueta. A spanyol focista elmondta, hogy nagyon várja már az olaszok elleni meccset a Wembley Stadionban.

- zárta le mondandóját a Löw Zsoltot is foglalkoztató klub spanyol hátvédje.





Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!