A világ legszerencsésebb 40 dán drukkere különrepülővel mehet az Eb-elődöntőre

Soccer EURO 2020 preliminary round / Russia - Denmark 1: 4. supporters ATeam COPENHAGEN database A - team Dänen Dane Danen EM EM2020 Denmark EM game international national game fan FootballEM2020 EURO 2020TM tournament EM20 DĂ ¤ne jersey supporter SPORT S
A 40 leghűségesebb dán drukker lehet ott az Anglia-Dánia elődöntőn Londonban
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatti intézkedések azt eredményezték, hogy a szerda esti Anglia-Dánia labdarúgó Eb-elődöntőt csak a Nagy-Britanniában élő dán drukkerek nézhetik meg, Dániából senki sem utazhat át Londonba. Most viszont úgy tűnik, hogy 40 szerencsés dán drukker mégis útra kelhet a Wembley-be.
Vágólapra másolva!

A dán válogatott leghűségesebb 40 drukkerének az útját a Dán Labdarúgó Szövetség szervezi és finanszírozza. Ez a 40 szurkoló felszállhat egy különrepülőgépre, amelyen a szövetségi tisztviselők, illetve a játékosok hozzátartozói utaznak. Valamennyien egy speciális koronavírus-buborékba kerülnek, azaz rengeteg szabályt kell betartaniuk és nagyon szigorú feltételekkel engedik csak őket be Nagy-Britanniába.

A 40 leghűségesebb dán drukker lehet ott az Anglia-Dánia elődöntőn Londonban Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Franz Waelischmiller / Sven Simo

A szerda esti londoni összecsapásra 7900 jegyet vásároltak meg azok a dán emberek, akik életvitelszerűen Nagy-Britanniában élnek. A 40 kiválasztott dán drukker szerdán, azaz a meccs napjának reggelén indulhat el Londonba. Senkivel sem érintkezhetnek, senkivel sem találkozhatnak, nem szakadhatnak el az utazó küldöttségtől.

Az Anglia-Dánia Eb-elődöntő szerdán este 21 órakor kezdődik a Wembley Stadionban.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!