Az Eb-győztes olasz focisták már a következő világbajnokságról vitatkoznak

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL FINAL EUROPEAN CHAMPIONSHIP JOY EMBRACE SHOUTING
Italy's defender Leonardo Bonucci (C) celebrates with Italy's defender Giorgio Chiellini (R) after scoring the team's first goal during the UEFA EURO 2020 final football match between Italy and England at the Wembley Stadium in London on July 11, 2021. (Photo by Paul ELLIS / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnok olasz válogatott labdarúgója, Leonardo Bonucci mindenképpen meggyőzné arról csapattársát, a 36 éves Giorgio Chiellinit, hogy a 2022-es katari világbajnokságon is pályára lépjen.
Vágólapra másolva!

Az olasz csapat hosszabbítás után, 1-1-es erdményt követően 11-es párbajban győzte le Angliát az Európa-bajnokság döntőjében. A mérkőzés után a két középhátvéd, Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini a Sky Sport Italiának nyilatkozott, majd a kapus, a torna legjobb játékosának megválasztott Gianluigi Donnarumma is csatlakozott hozzájuk.

A futballistáktól megkérdezték, hogy a 2022-es katari vb-n is ezt a remek védelmet láthatják-e majd az olasz szurkolók. Donnarumma azonnal igennel válaszolt, majd Bonucci is megszólalt.

mondta Bonucci arról, hogy vajon Chiellini is a csapat tagja lesz-e majd a vb-n.

A Football Italia megírta, hogy az olasz válogatott csapatkapitánya egy éves szerződéshosszabbítást fog hamarosan aláírni a Juventusnál, de a tervek szerint a következő szezon végén visszavonul, tehát a világbajnoki szereplése még nem mondható biztosnak.

válaszolt csapattársa mondatára reagálva Chiellini.

Bonucci és Chiellini az olasz válogatottban és a Juventusban és évek óta együtt játszanak, rendkívül összeszokott párost alkotnak. Ha előbbin múlik, utóbbi minden bizonnyal ott lesz a jövő évi foci-vb-n is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!