A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az angol szurkolók tűzijátékkal zavarták meg az Eb-döntőre készülő olasz válogatott focistáit - videó

England Fans Outside Wembley Stadium For Euro Semi Final Euro 2020 Denmark England Wembley Fans Semi-Final Supporters Atmosphere Celebrations London Horizontal STADIUM
England fans outside the ground ahead of the Euro 2020 semi-final against Denmark at Wembley Stadium, London on Wednesday 7th July 2021. (Photo by Ben Pooley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Néhány angol szurkoló tűzijátékokkal zavarta meg az olasz labdarúgó-válogatott játékosait, akik a szállásukon pihentek a Tottenham edzőpályájánál az Európa-bajnokság döntője előtt.
Vágólapra másolva!

A Football Italia megírta, hogy az olasz válogatott a Tottenham edzőpályáján készül az angolok elleni Eb-döntőre. Néhány angol drukker szombat éjszaka, az olaszok szállása mellett tűzijátékot lőtt fel, hogy megzavarja a futballisták pihenését.

A renitens szurkolók legalább az olaszok "kedvében jártak", ugyanis piros és zöld színű rakétákat használtak.

Az olaszok vasárnap délelőtt a Tottenham edzőpályáján tréningeztek, majd helyi idő szerint 17:30-kor indulnak a Wembley Stadionba.

Az Olaszország-Anglia Európa-bajnoki döntő vasárnap 21 órakor kezdődik a londoni Wembley Stadionban, a találkozót a holland Björn Kuipers vezeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!