A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Frank Lampard elmondta, hogyan győzhetik le az angolok az olaszokat az Eb-döntőben

fbl Horizontal
Frank Lampard továbbra is bízik a fiatalokban
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott és a Chelsea legendás középpályása, Frank Lampard szerint Anglia Harry Kane és a villámgyors szélsők képességeit kihasználva megverheti Olaszországot az Eb-döntőben, azonban az ellenfél kontratámadásaira, és különösen Federico Chiesára nagyon oda kell majd figyelnie a csapatnak.
Vágólapra másolva!

A Mirror megírta, hogy Lampardnak nincs kétsége afelől, hogy az Eb-döntőben nagyon kemény feladat vár az angolokra, de úgy gondolja, Harry Kane és társai véget vethetnek az olaszok 33 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatának.

mondta Lampard.

"A széleken mögéjük kerülhetünk, ha képesek vagyunk ellenállni a presszingjüknek. A sebességet és az energiát kihasználva a korosodó védelmüket legyorsulhatjuk" - tette hozzá.

Frank Lampard szerint az angolok támadójátékának a sokoldalú Harry Kane a kulcsfigurája Forrás: AFP/Mike Hewitt

Lampard azt is elmondta, hogy az olaszok kontratámadásai rendkívül veszélyesek, szóval az angoloknak ezekre fokozottan oda kell majd figyelniük.

- dicsérte az olasz csapatot Lampard.

Az Olaszország-Anglia Európa-bajnoki döntő vasárnap 21 órakor kezdődik a londoni Wembley Stadionban, a találkozót a holland Björn Kuipers vezeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!