Harry Kane a kedvenc kapusával találkozik az Eb-elődöntőben

Anglia - Németország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Wembley Stadion, London, 2021.06.29.
LONDON, ENGLAND - JUNE 29: Harry Kane of England celebrates after victory in the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between England and Germany at Wembley Stadium on June 29, 2021 in London, England. (Photo by Carl Recine - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A társházigazda Anglia válogatottja 55 év szünet után juthat be újra nagy labdarúgótorna döntőjébe, ha a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság szerda esti elődöntőjében legyőzi a dán csapatot. A siker kulcsa a Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane lehet, aki már három gólt szerzett az Eb-n, ráadásul a kedvenc kapusával néz szembe.
Vágólapra másolva!

Harry Kane ugyanis a pályafutása alatt eddig Kasper Schmeichelnek lőtte a legtöbb gólt, szám szerint 14-et a klub- és a válogatott mérkőzéseket is figyelembe véve – derült ki az OptaJoe beszámolójából.

Az angol-dán összecsapás szerdán 21 órakor kezdődik, a játékvezető a holland Danny Makelie lesz. A győztes Olaszországgal játssza majd a vasárnapi finálét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!