A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Vérig sértette a riporternő a német válogatott gólképtelen csatárát

firo: 07.06.2021 Fuvuball, Soccer: National team Germany, EM, EM 2021, European Championship 2021, test match GER, Germany - Latvia EM Fuvuball Nationalmannschaft Germany Spo EM 2021 European Championship 2021 test match GER Germany - Latvia Horizontal
firo: 07.06.2021 Fuvuball, Soccer: National team Germany, EM, EM 2021, European Championship 2021, test match GER, Germany - Latvia half figure Timo Werner (Photo by Jvşrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Timo Werner, az Európa-bajnokságtól a nyolcaddöntőben búcsúzú német válogatott csatára aligha megy többet mikrofon közelébe egy Forma-1-es nagydíjon. 
Vágólapra másolva!

A tornán a mieinkkel egy csoportban szereplő, onnan négy ponttal másodikként továbbjutó német válogatott csatára az Anglia elleni nyolcaddöntős vereség (0-2) után már szabadságát tölti, mielőtt visszamenne klubjához, a Chelsea-hez. A nyaralás egyik állomásaként ellátogatott az ausztriai Spielbergbe, hogy személyesen lássa a Forma-1 Stájer Nagydíjat. Ha már ott volt, akkor meg is állt egy interjúra – pechére azonban egy nem túl felkészült riportert fogott ki.

"Itt áll Timo Werner, a Chelsea és a német válogatott kapusa. Hogy vagy?" – hangzott a kérdés, amire a meglepett Werner a maszkját igazgatva udvariasan annyit felelt, hogy "köszi, jól".

A 25 éves csatár eddigi 42 mérkőzésén 16 gólt lőtt a német válogatottban, ami nem olyan rossz mutató. A riporter hölgyet talán az zavarhatta meg, hogy az idei hét válogatott meccsén csupán egyetlen gólt szerzett, és a négy Eb-mérkőzésen is gól nélkül maradt Werner.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!