A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A vébé első napjának Dzsudzsák Balázs volt a hőse

Magyarország - Görögország, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülési mérkőzés, labdarúgás, futball, foci, magyar válogatott, magyar labdarúgó-válogatott, Budapest, Puskás Aréna, 2022.11.20.
Így búcsúzott a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs a lefújást követően
Vágólapra másolva!
Elkezdődött a katari világbajnokság, amelynek első meccsén a házigazda jutott szóhoz, de sok vizet nem zavart. A nézők korán hazamentek, a szervezés körül pedig akadtak kifogásolható dolgok. Ami minket ennél is jobban érdekelt, az Dzsudzsák Balázs válogatott búcsúja volt. Új sorozatunkban az előző nap legfontosabb történéseit elevenítjük fel újra.
Vágólapra másolva!

Botrányosan gyenge volt a katari csapat, amely 2-0-ra kapott ki Ecuadortól a vb nyitómeccsén. Rögötn egy meg nem adott gól borzolta a kedélyeket, de újra megmutatjuk, miért is volt jogos, nem megadni a gól.

A helyszínről mutattuk meg milyen volt a hangulat még a nyitómeccs előtt, és kollégánk arról is beszámolt, mi okozott óriási botrányt a lefújás után.

Ecuadori örömünnepel indult a világbajnokság Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Ken Satomi

Az első meccs után podcastben beszéltük ki a legfontosabb történéseket, ahogy ezt tesszük majd minden vb-meccset követően.

Hiába nem világbajnokság, meg kell említenünk a magyar válogatottat is, amely elbúcsúztatta Dzsudzsák Balázst.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!