A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Cristiano Ronaldo zokogva, Anglia térdre rogyva búcsúzott

fbl TOPSHOTS Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság 21., szombati napján Marokkó folytatta a csodaszámba illő menetelését, a negyeddöntős áldozatuk Portugália volt. Az afrikaiak ellenfele a négy között a címvédő Franciaország lesz, amely fordulatos mérkőzésen búcsúztatta Angliát.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo minden bizonnyal az utolsó világbajnoki mérkőzését játszotta Marokkó ellen, amelyen ezúttal is csereként, az 51. percben állt be. Az ötszörös világbajnoknak volt ugyan néhány lehetősége, ebből egyet sem tudott értékesíteni, így a találkozó végén zokogva realizálta a kiesést – ez pedig természetesen a mémgyártókat is megihlette.

Cristiano Ronaldo így élte át az utolsó vb-pillanatait Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

Az esti negyeddöntőben a négy évvel ezelőtti világbajnok Franciaország 2-1-re győzte le Angliát, amelynél Harry Kane egy értékesített és egy kihagyott tizenegyessel zárta a találkozót. Utóbbira a 84. percben került sor, amely a legnagyobb egyenlítési lehetősége volt az angoloknak.

A drámai fordulatokban gazdag pénteki negyeddöntőkre is érdemes volt még visszatekinteni, hiszen az argentinok meccsén a játékvezetőről és a pályára berohanó izomkolosszusról egyaránt kiderültek információk, a nagyot bukó braziloknak pedig a mémgyártók gúnyolódását Pelé üzenete enyhíthette.

A szombati negyeddöntőkről készült podcastjeinket meghallgathatja ITT és ITT.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!