Vágólapra másolva!
Ronaldo, az Internazionale labdarúgócsapatának térdsérülésből felépült brazil klasszisa hétfőn elkezdte a felkészülést az augusztus 26-án kezdődő olasz bajnokságra.

A 2000/2001-es szezont teljesen kihagyó csatár Szardínia szigetén - hét másik Inter-játékos társaságában - ráhangoló edzőtáborozáson vesz részt, majd vasárnaptól bekapcsolódik az együttes központi tréningsorozatába.

A milánóiak július 31-én, az angol másodosztályú Watford ellen játsszák első előkészületi mérkőzésüket, ám még bizonytalan, hogy Ronaldo ott lesz-e a pályán.

"Alig kezdte el a gyakorlást, kissé korai lenne tervezgetni" - mondta az olasz klub szóvivője. "A legfontosabb, hogy újra edzésbe állt. Az idő majd minden kérdésre választ ad."

A támadó térdét először 1999. november 30-án műtötte meg Gerard Saillant párizsi professzor. Több mint négy hónapos lábadozás után Ronaldo tavaly április 12-én, a Lazio elleni Olasz Kupa-döntő első találkozóján tért vissza: csereként állt be, majd hat perc játék után megint térdszalagszakadást szenvedett. Újabb sérüléséből idén májusban épült fel teljesen.

(MTI)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!