Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid 2-0-ra győzni tudott a Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.

Diego Simeone csapata a válogatott szünet előtti utolsó két fellépésén egyaránt gól nélkül maradt: sem az Huesca, sem a Villarreal ellen nem tudott a kapuba találni azután, hogy első fellépésén 6-1-re legyőzte a Granadát.

Luis Suárez 150. gólját rúgta a La Ligában Forrás: La Liga, Twitter

Azon a mérkőzésen a Barcelonából érkező Luis Suárez két gólt rúgott, és ezúttal is ő volt az, aki megtörte a jeget Vigóban. Az uruguayi támadó már a 6. percben megszerezte pályafutása 150. gólját a La Ligában. A három Atléticós találat mellett 147-szer volt eredményes a katalán fővárosban.

A 33 éves játékosról a Barcelona, pontosabban a vezetőedző Ronald Koeman már lemondott, de a futballista az elmúlt egy hónapban nem csak az Atléticóban, de a válogatottban is bizonyítani tudta, hogy ez hiba volt. Uruguay két vb-selejtezőjén egyaránt eredményes tudott lenni, összesen háromszor (Chile ellen egy, Ecuador ellen két gól).

A hat perces hosszabbításban Yannick Carrasco fejelt még egy gólt Joao Félix felső lécről lepattanó bombája után, így az Atlético 2-0-ra verte a Celta Vigót.

Győzelmével a Simeone-csapat negyedik mérkőzésén sem szenvedett vereséget, és már 20 mérkőzés óta veretlen a La Ligában a madridi együttes. Miután a Sevilla szombat délután 18 veretlenül megvívott meccs után kikapott Granadában, így jelenleg ez a leghosszabb széria a spanyol bajnokságban.

6GólLuis Suarez
17Sárga lapMario Hermoso
37Sárga lapDiego Costa
41Sárga lapFran Beltran
63Sárga lapNolito
71Sárga lapFelipe
83Sárga lapIago Aspas
86Sárga lapHector Herrera
90GólYannick Carrasco
Összeállítások
5-4-1
4-4-2
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről