A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tovább erősít a Fradi Konferencia-liga ellenfele

fbl Horizontal
FC Porto's Portuguese defender #04 David Carmo celebrates his team's win at the end of the Portuguese League football match between Vitoria Guimaraes SC and FC Porto at the Dom Afonso Henriques stadium in Guimaraes, on November 11, 2023. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyon készül a görög Olimpiakosz Pireusz a Ferencváros elleni Konferencia-liga párharcra, a görög csapat ugyanis folytatta a téli bevásárlást és a kerete megerősítését.

A 22 éves argentin középső védő, Nicolas Valentini érkezése után a pireuszi csapat tovább erősítette védelme közepét, mégpedig David Carmóval, írja az átigazolási hírek nagy tudora, Fabrizio Romano.

A 24 éves, 196 centi magas portugál középső védő 250 ezer euróért cserébe egyelőre csak kölcsönbe érkezik a portugál FC Porto csapatából, azonban, ha az Olimpiakosz bajnok lesz, akkor újabb 250 ezer euró érkezik a portugál klub számlájára.

Ha pedig kölcsönös lesz az elégedettség, akkor a görögök 18 millió euróért meg is vehetik Carmót.

A Ferencváros a Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért találkozik a görög sztárcsapattal. Az első mérkőzést február 15-én rendezik Pireuszban, míg a visszavágóra egy héttel később, azaz február 22-én kerül sor a Groupama Arénában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!