A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Vadnai Benjamin továbbra is jó formában, kilencedik összetettben

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, Vadnai Benjámin, 2021.07.21.
TOKYO, JAPAN - JULY 21: Zsombor Berecz and Benjamin Vadnai of Team Hungary during Men’s Finn class practice ahead of the Tokyo 2020 Olympic Games at Enoshima Yacht Harbour on July 21, 2021 in Tokyo, Japan. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A nyitó nap után hétfőn is Vadnai Benjamin (Laser Standard) szerepelt a legjobban a magyarok közül a tokiói olimpia vitorlásversenyeinek második napján.
Vágólapra másolva!

A többszörös korosztályos világ- és Európa-bajnoki érmes Vadnai az első futamban hetedikként ért célba a 35 fős mezőnyben, a második nap egy 21. - ez kiejtheti - és egy 9. hely következett, amivel a kilencedik helyen áll összetettben.

A 2019-es előolimpián ugyanitt bronzérmes Érdi Mária (Laser Radial) hétfőn mindkétszer 16. lett, ezzel a 20. a 44 versenyző között.

A szörfös Cholnoky Sára - aki Vadnaihoz és Érdihez hasonlóan második olimpiáján szerepel - előbb a 21., majd a 25., aztán a 15. helyen futott be. Így elmozdulva az utolsó helyről a 26. pozíciót foglalja el.

Kedden Laserben megint két futamot rendeznek, és elkezdik versenyüket a Finndingi osztály legjobbjai, köztük a világ- és Európa-bajnok Berecz Zsombor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!