Iguánák farkaitól féltek a németek

Vágólapra másolva!
Két hét után először kaptak kimenőt a német válogatott tagjai a csapat főhadiszállásáról, de a játékosok egy része inkább az edzőterembe ment - a folyópartra viszont senkit sem engedett a szakvezetés.
Vágólapra másolva!

A Nationalelf immár két hete tartózkodik a Pretoria melletti Erasmiában, ahol a németek egy ötcsillagos, minden igényt kielégítő luxusszállóban laknak, azonban az összezártság kissé feszült hangulatot teremtett. A játékosok a hotel személyzetén, egymáson, illetve a szakmai stábon kívül senkivel sem találkoztak ebben az időszakban, és bár a szállodában szabadidős lehetőségek egész tárháza áll a rendelkezésükre a csocsótól kezdve a számítógépes játékokon és az interneten keresztül a házimoziig, a válogatott vezetősége úgy döntött, hogy vasárnap szabadnapot ad a játékosoknak.

A keret egy része egy pretoriai étterembe ment kikapcsolódni, de a csapatvezető Oliver Bierhoff elmondása szerint többen a szállodában maradtak.

"Annak ellenére, hogy azt javasoltuk, hogy próbáljanak kikapcsolódni, sokan fogták magukat, és bevonultak a konditerembe" - mondta az egykori kitűnő csatár, aki azt is elárulta, hogy a Hennops folyó menti sétát senkinek sem engedélyezték.

"Egy kis séta normális esetben senkinek sem árt, de a folyó közelében rengeteg iguána él, amelyek meglehetősen nagyok, és a farkukkal nagyot tudnak ütni, azt pedig nem szeretnénk, hogy bárki megsérüljön" - jelentette ki Bierhoff.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről