A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A bukmékerek örültek Puyol góljának

Vágólapra másolva!
Minden idők legnagyobb értékű világbajnoki fogadását kötötték a William Hill fogadóirodánál szerdán a Németország-Spanyolország labdarúgó-mérkőzésre, egy  bátor szerencsejátékos félmillió eurót tett fel a német győzelemre.
Vágólapra másolva!

Az egyik legnagyobb brit fogadóiroda, a William Hill szóvivője elárulta, hogy a cég nagyon drukkolt a spanyoloknak az elődöntőben, mivel valaki hatalmas összegben fogadott arra, hogy Németország nyeri a találkozót. A bátor szerencsejátékos félmillió eurót tett fel a német győzelemre telefonon keresztül, amivel 954 ezer eurót nyerhetett volna.

"Ennél nagyobb téttel még nem fogadtak nálunk a vébére. Ráadásul az illető korábban már többször is feltett nagyobb összeget arra, hogy Németország lesz a világbajnok: 80 ezer eurót 1:14-es odsszal, majd 100 ezret 2:13-as odsszal, valamint további 75 ezerrel tette meg, hogy a németek döntőt játszanak. Így aztán nekünk mindegy, hogy ki lesz a világbajnok, csak ne Németország legyen" - mondta még a mérkőzés előtt a fogadóiroda képviselője.

A William Hillnél tehát valószínűleg nagyon örültek Carles Puyol fejesgóljának, ami viszont az ismeretlen fogadó számára alapból 755 ezer eurós veszteséget jelentett.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!