Fabregas Van Persie-t vigasztalta

Vágólapra másolva!
A világbajnoki döntőn csereként beállt Francesc Fabregas a lefújást követően elsőként klubtársát, Robin van Persie-t vigasztalta.
Vágólapra másolva!

Az Arsenal spanyol középpályásának ügye a nyár egyik átigazolási szappanoperája: Fabregast nevelőegyesülete, a Barcelona szeretné elcsábítani az Ágyúsoktól. A játékos többször is kijelentette, hogy csak a világbajnokságra koncentrál, egyelőre nem foglalkozik az esetleges átigazolással, noha sohasem titkolta, hogy egyszer szeretne a katalán klubban futballozni.

Egyelőre azonban az Arsenal tagja, amit a döntő után is hangsúlyozott. "Csak annyit mondhatok, hogy ezt a vb-győzelmet minden Arsenal-drukkernek ajánlom. Az Arsenal játékosa vagyok, és erre büszke vagyok" - jelentette ki Fabregas, aki elmondta, hogy a lefújást követően elsőként holland klubtársához, Van Persie-hez ment oda.

"Amikor vége lett a találkozónak, ünneplés helyett először Robint kerestem, mert beszélni akartam vele. Sokat volt sérült az idényben, és biztos vagyok benne, hogy ha a döntőben nem ellenünk játszik, akkor betalált volna. Remélem, hogy lesz még esélye a vb-győzelemre, mert nagyszerű srác" - mondta a spanyol támadó.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről