A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A mexikói Marco Antonio Barrera kiütéssel győzött Enrique Sanchez ellen a renói pehelysúlyú ökölvívó-mérkőzésen. Az összecsapás bírája, Vic Drakulich a hatodik menetben vetett véget az egyenlőtlen küzdelemnek. Az est címmérkőzésén a kazah Vaszilij Zsirov is nyert, és százszázalékos profi mérleggel őrizheti a cirkálósúly IBF-övét.

Barrera Sancheznak sem
kegyelmezett

Barrera - a profi ökölvívástól homlokegyenest eltérő módon - a találkozó után megdicsérte (!) ellenfelét, mondván, ragyogó bunyós. Az ökölvívó célja most az, hogy összejöjjön a WBC pehelysúlyú címmérkőzése Erik Morales ellen, aki tavaly februárban vitatható döntéssel győzött Barrera ellen.

A renói Lawlor Events Center főmérkőzésén, Vaszilij Zsirov visszaszerezte az IBF cirkálósúlyú világbajnoki övét Julian Letterlough ellen. Zsirov mérlege imponáló, 30 mérkőzésből 30 győzelem, ebből 26 KO. "Megmutattam a közönségnek, tudok küzdeni, tudok bunyózni" - mondta a kazah olimpiai bajnok, aki 1996-ban Atlantában nyert aranyérmet. Zsirov következő ellenfele az egykori középsúlyú IBF-bajnok James Toney lesz.

Pincési László

Korábban:

Barrera élvezi a népszerűséget

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!