Vágólapra másolva!
Három mérkőzést rendeztek a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) csütörtökön este, a hálaadás fordulójának elnevezett játéknapon mindhárom találkozón rengeteg pont született.

Az első meccsen a Detroit fogadta a Houston csapatát, és remek meccset játszott egymással a két együttes, végül hosszabbításban a vendég Texans nyert 34-31-re a Lions ellen. A Washington Redskins 38-31-re verte idegenben a Dallas Cowboyst, a vendégek újonc irányítója, az utóbbi évek egyik legnagyobb tehetségének tartott Robert Griffin III 311 yardig jutott, és 4 touchdownpasszt adott. A találkozó a második negyedben dőlt el, amit a vendégek 28-0-ra nyertek meg.

A harmadik csütörtöki meccsen a New England nagyon simán győzött 49-19-re a New York Jets otthonában. A Patriots irányítója, Tom Brady 323 passzolt yard mellett kiosztott 3 TD-passzt is. Ez a meccsen is a második negyed volt a sorsdöntő, amit 35-3-ra nyert meg a New England. A találkozó egyik TD-je egy komikus labdavesztés után született, a hazaiak irányítója, Mark Sanchez valamilyen indíttatásból nekiszaladt a saját emberének, Steve Gregory pedig bekocogott a labdával a célterületre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!