Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Zaklatás gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség egy budapesti férfi ellen, miután állítólag taxisok támadtak rá fényes napal Budapesten Kiss Virág fitneszmodellre a Nyugati pályaudvartól nem messze. A taxisok máshogy emlékeznek a történtekre.

Budapesten, a Szent István körúton koccant össze Kiss Virág kocsija egy taxival. Az Origónak a modell azt mondta, mindketten kiszálltak az autóból, megállapították, hogy nem nagy a kár, és továbbmentek. Pár perc múlva azon kapta magát Kiss Virág, hogy két másik taxissal próbálják letolni őt az útról. Sikerült is megállítaniuk.

Kiss Virág a legutóbbi Eb-n negyedik lett Fotó: Kulcsár Dávid

A három taxis körbevette a kocsiját, amibe a sportoló ijedtében bezárkózott. Az a férfi, akinek a taxijával koccant, ököllel ütötte a motorháztetőt, és trágárságokat is üvöltözött.

Az ijedt modell ekkor a 112-es segélyhívót tárcsázta, ahol a Bors szerint a diszpécser annyit mondott neki, biztos megvan az oka, amiért ütik az autóját. Végül azonban odaküldtek két járőrt, akik a később érkező két taxist elküldték.

Sokkot kapott

"Az ott maradt taxis az autója jobb oldalán mutogatott egy sérülést a rendőröknek, hogy azt én okoztam. Ők azonban egymás mellé állították a két kocsit, és helyben megállapították, hogy nincsenek is azonos magasságban, nem okozhattam én a sérülést" - mondta Kiss Virág.

A modell az Origónak úgy fogalmazott, valószínűleg sokkot kapott. Kiss Virágot megdöbbentette, hogy noha mindez egy zsúfolt villamosmegálló mellett történt, senki sem próbált segíteni neki.

!!FELHÍVÁS-KÉRLEK OSSZÁTOK!!Aki szemtanúja volt egy koccanásnak a Szent István körúton a Margit híd felől, május 29-én...

Posted by Kiss Virág on Tuesday, 2 June 2015

Tamás Miklós, a City Taxi elnöke szerint a kollégája azt állította, hogy Kiss Virág elmenekült a koccanás után, ezért mentek utána.

"Semmiféle leszorításról nem volt szó, a hölgy egy piros lámpánál állt meg.

Kollégánk a motorháztetőt sem ütötte, csak ahogy a hölgy előre-hátra tolatgatott, rátette a kezét a kocsira. A rendőrséget sem ő, hanem a kollégám értesítette, amikor a modell elhagyta a baleset helyszínét."

Kiss Virág feljelentést tett, ügyvédje szerint a taxis ellen akár a személyi szabadság megsértése és a garázdaság vádja is megállhat. Az Origo kérdésére a rendőrség közölte, az ügyben zaklatás vétségének gyanújával nyomozást indítottak egy budapesti férfi ellen.

Mindent egy helyen az Eb-ről