Visszavonult Conor McGregor

UFC 229: Khabib v McGregor GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Conor McGregor of Ireland is sits on the mat in the octagon after being defeated by Khabib Nurmagomedov of Russia by submission in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Másodszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél.

A 30 éves ketrecharcos nem először tesz ilyet, 2016-ban már elköszönt az oktagontól, de profi ökölvívóként visszatért, és 2017-ben egy emlékezetes meccsen 10 menetet bokszolt Floyd Mayweather ellen, végül technikai KO-val kikapott. Ezek után főleg csak balhéival hallatott magáról, aztán 2018 októberében ismét ketrecbe lépett, de Habib Nurmagomedov rendesen helyben hagyta.

A mérkőzés után elszabadultak az indulatok a ketrecen belül és kívül is, mindenki ütött mindenkit, McGregor végül féléves eltiltást kapott.

Legutóbb akkor hallottunk róla, amikor összetörte egy rajongója mobilját, mert megpróbált róla fotókat csinálni.

Ezután állítólag szeretett volna visszavágót Nurmagomedov ellen, így igencsak váratlanul jött a bejelentés, hogy befejezte. Nagyobb tételben azért nem fogadnánk arra, hogy soha többé nem látjuk verekedni (szervezett körülmények között).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!