A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Lenézik a németek a magyar válogatottat a sorsdöntő Eb-meccs előtt

Magyarország - Franciaország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Puskás Aréna, Budapest, 2021.06.19.
A magyar válogatott a franciák elleni döntetlent ünneplik
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szerda este 21:00-kor Németország ellen zárja az Európa-bajnokság csoportkörét. Marco Rossi csapatának még továbbjutási esélyei is vannak, de a Süddeutsche Zeitung szerint a Puskás Arénától távol ez túl nagy feladat lesz a mieinknek.

A német lap kiemelte, hogy a mieink világbajnok Franciaország ellen elért döntetlenje után a közönség szűnni nem akaró módon éltette nemcsak a mérkőzés teljes egésze alatt, hanem jóval a lefújás után is az együttest. Ez nemcsak a Puskás Aréna környékére volt igaz, hanem azon közösségi helyekre szerte a fővárosban, ahol egy kivetítő előtt követni lehetett a találkozó alakulását.

Münchenben a teljesen eltérő koronavírussal kapcsolatos intézkedések miatt nem volt ilyen hangulat a Portugália elleni 4-2-es sikert követően. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya tudja, hogy ez a szurkolás lehet, hogy hiányozni fog csapata számára, amelyik így egy teljesen új helyzetben találhatja magát.

A magyar válogatott a telt házas Puskás Arénától kilépve bajba kerülhet a németek szerint Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sem hülye nem vagyok, sem arrogáns. Nem mondom, hogy mindenképp nyerni fogunk Münchenben, de mindent megteszünk a minél jobb eredmény elérése érdekében" - mondta a szakember.

A lap kitért a valaha Németországban is megforduló magyarok eddigi teljesítményére is, Gulácsi Péter az RB Leipzig együttesében véd a mai napig, aki remekül teljesít eddig a kontinenstornán. A 27 éves Kleinheisler László a Werder Bremennél is megfordult korábban, és jól semlegesítette az Aranylabdára is esélye N'Golo Kantét. A 33 éves Szalai Ádám már szintén bevethető lesz, aki szombaton egy ütközés következtében kénytelen volt idő előtt elhagyni a pályát.

A német válogatott egy Franciaország elleni vereség után Portugália ellen javítani tudott, így három ponttal a csoport harmadik helyéről várja a szerdai záró fordulót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!