Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo még egy ideig biztosan nem léphet pályára új csapatában, ugyanis az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) még novemberben kétmeccses eltiltással sújtotta, miután egy tavaly áprilisi Everton elleni vereség után egy autista kisfiú kezéből kiverte a telefonját.

Ronaldo kétéves szerződést kötött a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatával, a fizetése évi 200 millió dollár lesz, ezzel az ötszörös aranylabdás támadó lesz a legjobban fizetett focista a világon.

A 37 éves klasszis kedden átesett az orvosi vizsgálaton, majd jött a hivatalos bemutatása a Mrsool Parkban, ez után pedig már részt is vett csapat első edzésén.

Könnyen lehet, hogy csúszik Ronaldo bemutatkozása Forrás: AFP/Jorge Ferrari

Az al-Nasszr vezetői bíztak benne, hogy Ronaldo csütörtökön bemutatkozhat a szaúdi bajnokságban az Al Taee elleni összecsapáson, különösen azért, mert a mérkőzésre már mind a 28 ezer belépő elkelt.

A The Sun viszont azt írja, hogy Ronaldo nem játszhat sem csütörtökön, sem az al-Nasszr azt követő meccsén sem, ugyanis november 23-án az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) kétmeccses eltiltással sújtotta, miután egy tavaly áprilisi Everton elleni mérkőzés után Ronaldo kiverte egy autista kisfiú kezéből a telefonját.

Ronaldo nemzetközi büntetést kapott az angol szövetségtől, így új csapata első két mérkőzésén nem léphet pályára.

Mindent egy helyen az Eb-ről