Szoboszlai Dominik: Aki meglát az új kocsimban, annak szerencséje van

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Interjút adott Szoboszlai Dominik, a Liverpool focistája és a magyar válogatott csapatkapitánya az InStyle Men magazinnak, amiben a klubváltásról, a csapat edzőjéről és új kocsijáról beszélt.

„Sok újdonság történt velem, de egész jól fel tudtam venni a mindennapjaimban mindezt. Hamar találtam házat, és a csapatba is könnyebben beilleszkedtem, mint ahogy azt vártam. Már csak azért is, mert az elejétől kezdve tudtam játszani, és nagyon gyorsan elfogadtak a többiek. Manchesterben lakom, úgyhogy nem tudtam még megtapasztalni, milyen az, ha az utcán sétálok, viszont amikor kijövünk autóval a stadionból, érezhető, micsoda fanatizmus van az emberekben ott. Futnak a kocsi után, szóval elég komolyan veszik ezt az egész történetet" - mondta Szoboszlai, aki Jürgen Kloppról elmondta, "edzéseken is megköveteli a koncentrációt, de lehet vele viccelődni."

Szoboszlai Dominik a Liverpool egyik legjobbja lett Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Szoboszlai azt is elmondta, hogy az első számú feladata az volt, hogy illeszkedjen be minél gyorsabban a csapatba.

„Nem szerettem volna, hogy azt gondolják, jött egy magyar játékos, akit azért vettek, mert az egész középpálya kicserélődött az előző szezonokhoz képest. Meg akartam mutatni, hogy ha még mindig az a középpálya lenne, akkor is én játszanék."

Szóba került a játékos új autója is, hiszen az a hír járta, hogy Dominik kocsivásárlását édesapja az eredményekhez kötötte. Kiderült, hogy a Mercedes G-osztály megmaradt ugyan, de bővült is a flotta. „Nem cserélem le, csak veszek magamnak egy másikat. Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó" - mondta el a sportoló. Azt azonban nem árulta el, milyen márkáról van szó. „Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!