Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A korábbi brit világbajnok, Nigel Mansell tanácsadóként visszatérhet a Forma-1-be. Feltételezések szerint Niki Lauda posztját örökölheti a Jaguarnál, de más csapatok is értékelnék tapasztalatát.

"Nem lenne gondom a tanácsadói szerepkörrel, sőt, inkább élvezném" - mondta Mansell. "Az én koromban persze nem mennék el minden versenyre. Nagyon érdekes lenne egy sikeres csapat részének lenni, de semmiképp sem teljes munkaidőben. Ha a feladat izgalmas, bármi megtörténhet. Tudok egy keveset a motorsportról, és időről időre elmondom a véleményemet, ha kérdeznek."

Sokan máris úgy vélik, a 49 éves sportember Lauda megüresedett helyét veszi át a Jaguarnál, ugyanakkor Richard Parry Jones az istálló részéről néhány hete azt mondta, nem korábbi sztárt, hanem egy mérnököt szeretnének csapatvezetőnek.

Nigel Mansellhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=31020

Mansell tizenöt éves pályafutása során egy világbajnoki címet, 31 futamgyőzelmet, 32 pole pozíciót és 30 leggyorsabb kört szerzett. 191 futamon állt rajthoz, és kis híján negyvenezer kilométert vezetett versenyen.

Mindent egy helyen az Eb-ről