A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
Vágólapra másolva!
Mark Webber úgy érzi, a Red Bullnál uralkodó látszólagos harmónia egyetlen oka, hogy jelenleg nem tudja megszorongatni Sebastian Vettelt.

A tavalyi, csapaton belüli feszültségek és nyilvános szócsaták után idén úgy tűnik, lecsillapodtak a kedélyek a Red Bull háza táján. Mark Webber azonban úgy véli, csapattársával való nyugodt kapcsolatának egyetlen oka, hogy rosszabbul teljesít nála.

"(Azért jó a viszonyunk), mert nem verem meg Seb-et" - jelentette ki a Reuters-nek Silverstone-ban, mindössze órákkal azelőtt, hogy idén másodszor megkaparintotta a pole-t. "Ilyen eredmények mellett tökéletes a harmónia."

Webber tavaly többször is szóvá tette, hogy a csapat egyértelműen a németet favorizálja, és a kettejük közötti feszültség éppen a Brit Nagydíjon csúcsosodott ki, amikor az egyetlen új első szárnyat suttyomban átszerelték Vettel autójára. Az összetettben 77 pontos hátránnyal álló ausztrál reméli, idén nem ismétlődik meg a tavalyi civakodás.

"Remélem, mindkettő összejöhet - hogy megint nyerni fogok, és megmarad a harmónia is" -mondta. "Nekem is sok pontom van. Szeretnék újra nyerni, és nem én vagyok az egyetlen, aki el akarja kezdeni gyűjteni a futamgyőzelmeket."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!