Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca értesülése szerint két fotós megsérült a múlt vasárnap rendezett Forma–1-es Monacói Nagydíjon, amikor a rajt után a red bullos Sergio Pérez és a Haas két pilótája, Nico Hülkenberg és Kevin Magnussen is a falnak csapódott.

A vasárnapi monacói futam nehezen indult, hiszen már az első körben jött a piros zászló, miután Sergio Pérez és a Haas mindkét pilótája ütközött az első kanyar utáni emelkedőn. A baleset okozója Kevin Magnussen volt, a dán pilóta azonban nem kapott büntetést a kialakult helyzet miatt, ráadásul Pérez is vállalta a felelősséget.

Az elképesztő balesetről az ESPN megosztott egy videót, melyen látható, hogy Pérez Red Bullja pont ahhoz a szalagkorláthoz csapódik, amely mögött a fotósokat dolgoznak. 

Az ESPN azt írja, szerencsére senki nem sérült meg, de a Marca állítása szerint ez nem igaz. A spanyol lap kiemeli, hogy egy Andrea nevű fotós megsérült, miután a becsapódás után jócskán kapott a szénszálas törmelékből és a reklámkerítés darabjaiból.

A Marca azt írja, hogy a fotós ezután fájdalmában a földre került és üvöltött. Az esetnek szemtanúja volt Jose María Rubio spanyol fotós is, aki készített is egy képet Andrea sérüléseiről, melyet közzé is tettek a Marca Twitter-oldalán

Rubio elmondása szerint az olasz fotóst mentővel kórházba szállították, majd bicegve tért vissza forgatási helyszínére, de szerencsére az állapota gyorsan javult.

Akár tragédia is történhetett volna a Monacói Nagydíjon
Fotó: Marca Motor/X

Rubio is könnyebb sérüléseket szenvedett. A Marca közzétett egy fotót a szénszálas zúzódásról a hasán.

Amikor este zuhanyoztam, szénszál hullott a hajamból. Éles részek is kerültek a zoknimba, így már értettem miért fájt a járás

- kommentálta az esetet Jose María Rubio.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről