Vágólapra másolva!
A Williams pilótájának, Alex Albonnak erős hétvégéje volt Kanadában, amíg Carlos Sainz balszerencsésen ki nem ütötte őt a versenyből. Vélhetően a futam előzése is az ő nevéhez fűződik, és ennek kapcsán egy rövidke, de szigorúan baráti szóváltás is kialakult Albon és Daniel Ricciardo között.

A Williamsnek egyelőre kevésbé megy idén, de a kanadai aszfaltcsík alapvetően feküdt az autójuknak, és ezt Albon be is bizonyította, hiszen az időmérőn bejutott a Q3-ba, a versenyen pedig pontszerző helyen haladt, mielőtt megtörtént volna az említett baleset. 

F1 Grand Prix of Canada, Alex Albon
Alex Albon baráti szóváltásba került Ricciardóval
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Alessio Morgese/NurPhoto

A futam korábbi szakaszában Albon azonban egy nagyon szép és vakmerő kettős előzést mutatott be Ricciardo és Esteban Ocon ellen a pálya utolsó sikánjánál, ami minden bizonnyal meg fog maradni az emberek emlékezetében - írja a Motorsport.

A brit-thai pilóta nemrég a saját Instagramján tett közzé néhány képet a kanadai hétvégéről, és a következőket írta hozzá: „Dupla előzés és egy ingyen pulcsi? Köszi, Daniel Ricciardo (mindkettőt).”

Ricciardo erre aztán frappánsan és viccesen reagált: 

„Bármikor, haver. Mármint a ruhát. Ami az előzést illeti, ha még egyszer ilyet csinálsz, bajok lesznek” – hangzik kicsit szabadabb fordításban az RB pilótájának üzenete.

Mindez persze csak egy kis baráti "szóváltás" volt a két pilóta részéről, és a hétvége lezárultával igazából Ricciardo volt az, aki jobban örülhetett, hiszen ő végül a nyolcadik, vagyis pontszerző helyen tudott végezni.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!