Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Az F1-es Spanyol Nagydíj szabadedzésén Lewis Hamilton nekiment az Aston Martin pilótájának, Lance Strollnak, aki nem hagyta szó nélkül a hétszeres világbajnok megmozdulását.

Az F1-es Spanyol Nagydíj időmérője előtt is akadtak bőven említésre méltó események a szabadedzéseken. A Mercedes hétszeres világbajnok sztárja, Lewis Hamilton számára eddig nem alakul túl fényesen a 2024-es szezon, a brit pilóta 9 verseny után csak a 8. helyen áll az egyéni pontversenyben. A jövőre már a Ferrarinál versenyző Hamilton gyenge formáját jól mutatja, hogy a gyakorlás során nem vette észre az Aston Martin pilótáját, Lance Strollt, akivel összekoccant. A kanadai ezt látva nagyon ideges lett, káromkodva reagált a csapatrádión Hamilton hibájára.

"Ez a kib.szott fickó azt hiszi, egyedül van a pályán" - 

mondta idegesen, mire a 39 éves brit elnézést kért.

A motorsport.com megírta, hogy a Ferrari sztárja, Charles Leclerc is nagyon ideges lett, a monacói versenyző az egyik McLarennel ért össze, de szerencséjükre ebből a koccanásból sem lett totálkár.

A Spanyol Nagydíj szombati időmérőjét Max Verstappen előtt Lando Norris nyerte, a McLaren brit pilótája pályafutása során másodszor indulhat az élről a vasárnapi futamon.

A Forma-1-es Spanyol Nagydíj hétvégéje a 66 körös futammal vasárnap 15 órától zárul.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről