Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó főként azt emelte ki Lando Norrisnak a vasárnapi Forma-1-es Holland Nagydíjon aratott sima győzelme után, hogy ismét nyílttá vált a csata a már lefutottnak tűnő szezonban.

Anglia

Daily Mail: "Norris elrontotta a rajtot, de mégis nyert Zandvoortban. Sokan a sporttörténelem szemétdombjára hajították már ezt az idényt, de ő életet lehet bele."

The Times: "A rossz időjárás után az első esőmentes nap hazai parádét ígért a címvédő és a vb-pontversenyben most is éllovas Max Verstappen számára. De jött Norris, és olyan nagy előnnyel nyert, amely előzőleg lehetetlennek tűnt."

Mirror: "Norris ellentmondást nem tűrő versenyzéssel hagyta faképnél Verstappent."
 

Olaszország:

La Gazzetta dello Sport: "Idei második győzelmével és a leggyorsabb kör elérésével Norris már csak 70 pontra van Verstappentől. Mivel még kilenc futam van hátra az idei vb-ből, ez a hátrány egyáltalán nem ledolgozhatatlan."

La Repubblica: "Lando nyert Max otthonában. A hollandiai narancsszínből mclarenes papajaszín lett, a Red Bullnak ezúttal sem termett babér, Verstappen öt nagydíj óta vár a győzelemre."

Corriere della Sera: "Verstappen 2021 óta mindig az élről indult és nyert a narancstengerben, de most változott a helyzet. Norris úgy nyert, ahogy a holland szokott: hatalmas előnnyel, ami jól mutatja a McLaren erejét."
 

Spanyolország:

As: "Norris elnémította Verstappent."

Mundo Deportivo: "Ezúttal nem mondott csődöt Norris és a McLaren, a brit pilóta 22,8 másodperccel megverte Verstappent, kihasználva autója erőfölényét. Norris nagy ütést vitt be Max udvarában."

Sport: "Norris imponáló versenyzéssel tette tönkre a narancsos bulit Zandvoortban."

Marca: "Ez a McLaren MCL38 hihetetlen. Az új frissítésekkel tovább javult a Red Bull RB20-ashoz képest."
 

Franciaország:

L'Equipe:"Norris ennél jobb vasárnapot nem is képzelhetett volna. Ezzel ő lett a legvalószínűbb jelölt arra, hogy véget vessen a háromszoros világbajnok Verstappen egyeduralmának."

Le Parisien: "Norris kellemes sétán van túl."
 

Svájc:

Blick: "Az elpuskázott start ellenére Norris ünnepelhetett Hollandiában, és a májusi, monacói futam óta elsőként tudott nyerni az első rajtkockából. A brit pilóta nagyon jó benyomást tett Zandvoortban."

Tagesanzeiger: "Verstappen eksztázisba kergette a szurkolókat, de végül esélytelen volt Norrisszal szemben. Akár még a világbajnokság is izgalmassá válhat."

 

Ausztria:

Kleine Zeitung: "Erődemonstráció! Norris tönkretette Verstappen buliját."

Salzburger Nachrichten: "A nyári szünetet követő első hétvégén több mint 300 ezren zarándokoltak el Zandvoortba, hogy lássák a szupersztár Verstappen sorozatban negyedik hazai diadalát. De a végén nem a narancsos hadsereg, hanem a McLaren narancsszínű csapata ünnepelt."

 

(MTI)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!