Vágólapra másolva!
A McLaren pilótájának, Lando Norrisnak a korábbi barátnője, Luisinha Oliveira továbbra is rendszeresen dögös fotókkal kápráztatja el rajongóit a közösségi médiában. A gyönyörű portugál modell népszerűsége az F1-es sztárral való szakítása óta is töretlen.

A gyönyörű portugál modell a McLaren brit pilótájának az oldalán gyakran feltűnt a Forma-1-es versenyeken, ám 2022-ben véget ért a kapcsolatuk. A 24 éves bombázó a modellkedéssel tett szert hírnévre, de korábban marketing szakon szerzett diplomát. Oliveira a közösségi médiában is rendkívül aktív, az Instagramon 435 ezres követőtáborral rendelkezik, akiket gyakran kápráztat el szuperszexi bikinis fotóival.

Ami Lando Norrist illeti, a McLaren sztárja lett Max Verstappen első számú kihívója a 2024-es idényben. A 24 éves pilóta hat versennyel a vége előtt a világbajnoki összetettben 279 ponttal áll a második helyen a 331 pontos holland mögött, így még megvan rá az esélye, hogy megelőzze a háromszoros világbajnokot.

A konstruktőrök között már a McLaren vezet 516 ponttal, 41 egységgel megelőzve a második Red Bullt, és 75-tel a harmadik Ferrarit.

A 2024-es Forma-1-es szezon jelenleg szünetel, az idény október 18. és október 20. között az austini Amerikai Nagydíjjal folytatódik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!