Vágólapra másolva!
Mint ismert, Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzését néhány perc elteltével piros zászlóval kellett megszakítani szombaton, miután egy varánusz megjelent a pályán. Az állat alaposan átverte a sportbírókat, majd a nézőket riogatta.

A sportbírók egy zsákkal üldözőbe vették, - a garázsban a pilóták is jót mosolyogtak azon, ahogy a pályabírók üldözték a varánuszt - mezőny hamarosan ismét megkapta a zöld jelzést, ám a hajsza végeredményét a képernyőn már nem láthattuk.

F1, varánusz
Mindenkit átvert az F1-es varánusz
Fotó: F1/X

A varánusz a Szingapúri Nagydíj legnagyobb nyertese

Egy az X-re feltöltött nézői videóból azonban utólag kiderült, nem járt sikerrel az üldözés - szúrta ki a Racingline.

Az óriásgyík, talán sejtve a rá váró borús jövőképet, rendkívüli módon szaporázni kezdte a lépteit, hogy megszökjön az őt elkapni próbáló sportbíróktól, s 

amikor a televíziós közvetítés már más képeket mutatott, az állat egy a pálya határát szegélyező betonblokk alatti résen átmászva elhagyta az F1-es autók által használt területet – ugyanazzal a lendülettel pedig megjelent a nézőtéren.

A lelátón, a kerítés közvetlen közelében helyet foglalók között némi ijedtség is úrrá lett, amint a méretes állat a lábak között kezdett el bújkálni, a biztonsági személyzet pedig azt a felszólítást intézte a közönséghez, hogy semmiképp ne érjenek hozzá az állathoz.

A felvétel utolsó kockái szerint a versenyzők és a szurkolók napját is megbolygató varánusz a nézőtér mögötti kerítés rácsain keresztül aztán még messzebbre távolodott az F1-es pályától.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!